Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Mr. B. (Banu) Bulucu Wouters

Advocaat en mediator

Mr. B. (Banu) Bulucu Wouters heeft, na een internationale studie in commerciële economie, rechten gestudeerd aan de Universiteit Leiden. Haar master heeft ze gedaan in het Ondernemingsrecht. Al tijdens haar studie was zij werkzaam bij een advocatenkantoor in Amsterdam, onder andere gespecialiseerd in arbeidsrecht en ondernemingsrecht. Daarna was Banu ruim 10 jaar werkzaam als jurist bestuursrecht bij de gemeente Amsterdam. Vervolgens heeft zij de overstap gemaakt naar de advocatuur.

Bestuursrecht en omgevingsrecht

Het omgevingsrecht betreft zaken die ingrijpen in onze woon- en leefomgeving. Vaak zijn daar grote en tegenstrijdige belangen mee gemoeid. Banu heeft gedegen kennis opgedaan van de procedures en werkwijzen van gemeentelijke organisaties. Als particulier, ondernemer en overheid kunt u bij haar terecht met vraagstukken over bestemmingsplannen, omgevingsvergunning, bouwen, horeca, milieu, handhaving, nadeelcompensatie en planschade, onttrekkingsvergunning en ligplaatsvergunning. Door een vroegtijdig advies kunnen geschillen vaak tot een minimum beperkt blijven. En mocht het toch tot een rechtszaak komen, dan beschikt Banu over de nodige proceservaring.

Arbeidsrecht en ondernemingsrecht

Banu adviseert werkgevers en werknemers bij hun geschillen maar is ook van toegevoegde waarde bij vragen over arbeidscontracten, concurrentiebedingen en overeenkomsten van opdracht. Dankzij haar jarenlange ervaring als bestuurslid van de Centrale Ondernemingsraad van de gemeente Amsterdam, kan Banu tevens ondernemingsraden begeleiden en van deskundig advies voorzien bij uiteenlopende vraagstukken.

Mediation

Banu is gecertificeerd mediator en maakt onderdeel uit van de bemiddelingspool van de gemeente Amsterdam. Zij is empathisch en bedreven in het creëren van wederzijds begrip en ruimte. Met deze instelling begeleidt zij partijen bij hun zoektocht naar een werkbare oplossing met respect voor het wederzijds belang. Daarnaast adviseert en begeleidt Banu het MKB en particulieren bij onderhandelingen. Zij hanteert laagdrempelige tarieven. Een oriënterend gesprek voor mediation is kosteloos.

 

Op werkdagen geopend van 9.00 uur tot 12.30 uur en van 13.30 uur tot 17.30 uur.

WLT advocaten
Copyright © 2022 WLT advocaten
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren