Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Mr. C.M. (Ineke) Lattmann-Van de Heijde

Advocaat en mediator

Ineke C.M. Lattmann-Van der Heijde heeft rechten gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam en is sinds 1995 werkzaam als advocaat.

Zij is tevens scheidingsmediator en aangesloten bij de Vereniging van Familierecht Advocaten en Scheidingsmediators (vFAS), de Nederlandse Mediationfederatie (MfN) en de Vereniging Collaborative Professionals ( VvCP- overlegscheiding). Verder is Ineke gespecialiseerd nalatenschapsmediator. Zij is opgenomen in het register van de Stichting Nalatenschapsmediation.

Regelmatig worden partijen door de rechtbanken en de gerechtshoven voor mediation naar haar doorverwezen.

Familierecht

Het familierecht is een rechtsgebied dat zeer veelzijdig is en constant in beweging. Een grondige juridische kennis, alsmede bekwaamheid op financieel terrein zijn onontbeerlijk. Verder is psychologisch inzicht onmisbaar. Deze onderdelen zijn voor Ineke de uitgangspunten voor een goede en effectieve behandeling van haar zaken.

Vanuit haar gevarieerde advies- en procespraktijk houdt Ineke zich onder meer bezig met het behartigen van de belangen van particulieren en ondernemers in familiezaken. Zij kan u onder andere adviseren en begeleiden bij:

  • een echtscheiding, beëindiging samenleving en beëindiging geregistreerd partnerschap en alle daaraan gerelateerde zaken zoals alimentatie, pensioen, vermogensrechtelijke afwikkeling (o.a. huwelijkse- /partnerschapsvoorwaarden met veelal een verrekenbeding, verdeling van gemeenschap van goederen), het ouderschapsplan;
  • gezag- en omgangsvraagstukken;
  • het opstellen of het herzien van een ouderschapsplan;
  • het vaststellen of ontkennen van ouderschap (erkenning, gerechtelijke vaststelling / ontkenning vaderschap, adoptie);
  • partner- en/of kinderalimentatie;
  • meerderjarigenbewind, mentorschap en/of curatele;
  • erfrecht.

Letselschade

Verder behartigt zij de belangen van slachtoffers die letsel hebben opgelopen door onder andere verkeersongevallen en medische fouten en is lid van de Werkgroep Artsen en Advocaten, de Vereniging voor Gezondheidsrecht en werkt nauw samen met medisch adviseurs.

 

Op werkdagen geopend van 9.00 uur tot 12.30 uur en van 13.30 uur tot 17.30 uur.

WLT advocaten
Copyright © 2022 WLT advocaten
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren