Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Mr. N. (Nazmi) Türkkol

Mr. N. (Nazmi) Türkkol studeerde in 1993 af in het Nederlands privaatrecht aan de Vrije Universiteit van Amsterdam.

Als geboren Amsterdammer was het geen toeval dat Nazmi Türkkol ook in Amsterdam als advocaat beëdigd zou worden. Hij begon in 1993 zijn advocatenloopbaan in loondienst bij het advocatenkantoor Plasman c.s., waarbij Mr. U. Sarikaya zijn patroon was.

In 1996 was hij de mede-oprichter van De Wit Lattmann Türkkol Advocaten.

Naast de advocatuur heeft hij als juridisch adviseur gewerkt voor het Turkse Consulaat te Rotterdam en is hij lid geweest van de Selectiecommissie van de Rechterlijke macht (SRM) te Den Haag.

Werkterrein

Zijn werkterrein is echtscheidingen, civiel recht, bestuursrecht (o.a. sociale zekerheidsrecht). Vanuit zijn advies- en procespraktijk behartigt hij de belangen van ondernemers en particulieren.

Zowel tijdens zijn studie als daarna heeft Nazmi Türkkol bij verschillende maatschappelijke organisaties bestuurlijke ervaring opgedaan, waaronder de Turkse studentenvereniging (TSV-Landelijk), Netherlands Turkey Business Association (NETUBA), Meldpunt Discriminatie Amsterdam en D66 Amsterdam.

Op dit moment is hij bestuurslid (tevens medeoprichter) van de European Association of Turkish Lawyers (EATL) te Brussel. Daarnaast is hij lid van college van afgevaardigde van de Orde van Advocaten Amsterdam.

 

Op werkdagen geopend van 9.00 uur tot 12.30 uur en van 13.30 uur tot 17.30 uur.

WLT advocaten
Copyright © 2023 WLT advocaten
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren