Mr. R.S.  (Roxane) Rabarison

Advocaat en mediator

 

Mr. R.S. (Roxane) Rabarison is in 2001 afgestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam in Nederlands recht en beschikt over een veelzijdige juridische achtergrond. Als jurist bij een groot bestuursorgaan heeft zij veel kennis van het bestuursrecht opgedaan en een grote proceservaring opgebouwd. Vanaf 2006 tot 2012 heeft Roxane Rabarison daarnaast als medeoprichter van een aannemingsbedrijf als jurist/financial gewerkt. In januari 2015 heeft zij de overstap naar de advocatuur gemaakt.

Familierecht

Zij houdt zich sindsdien voornamelijk bezig met zaken op het gebied van personen- en familierecht (o.a. echtscheiding, huwelijksvermogensrecht, alimentatie, omgang en gezag, afstamming). Door haar veelzijdige ervaring als jurist, financial en ondernemer is zij in staat om voor particulieren en ondernemers een goed en gedegen advies te geven en een daarmee corresponderend pad uit te zetten. Zij is lid van de Vereniging voor Familierechtadvocaten en Scheidingsmediators (vFAS).

Contractenrecht

Iedereen heeft dagelijks te maken met contracten. Roxane Rabarison is uw partner bij het opstellen en beoordelen van contracten, en het procederen over de nakoming van contracten en/of de incasso van uw vorderingen. Vanwege haar ervaring in de aannemerij adviseert en procedeert zij tevens regelmatig op het gebied van bouwrecht.